Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Död Kvinnas Naturella Yoghurt I Kylskåpet

 

Jag är en Anonym Ängel

Som tänker

Alla ska vi dö en dag

När jag är död

Då tänker jag

Skulle du äta upp min naturella yoghurt som står i kylen till höger om mjölken

Skulle du äta en död kvinnas naturella yoghurt?

Eller skulle du slänga den?

Slänga den levande naturella yoghurten för en död kvinna?

Skulle du?

Jag är en Anonym Ängel

Som tänker lite bara

Lite för mycket ibland




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-14 21:52



Bookmark and Share


  Svante
Intressanta tankegångar om stort och smått. Det där med överbliven mat kan ju ses som lite futtigt när det handlar om någon som dött. Kan ses av vissa som lite "plundrande" att äta youghurt eller annat från kylskåpet från någon som just har dött. Jag brukar få lite dåligt samvete när jag har mat hemma som blivit för dålig eller av andra skäl måste slängas, om jag är bortrest så uppmuntrar jag den som kollar till post och blommor att ta mat med kort datum m m.. När jag själv har dött så skulle jag bara tycka att det vore praktiskt om någon ville äta min överblivna mat så att den inte blir dålig och måste kastas. Jag gissar att många kan tänka helt annorlunda än mig i detta. Applåd.
2008-07-21

    Petro Nella
intressanta tankegångar
Gillas
2008-07-14

  Il poeta della luna
Det var ju en annorlunda text
med en speciell tanke bakom,
som fångar mitt intresse
och tvingar mig att själv fundera på den frågan
En tänkvärd text, som får ett litet leende
och en *applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste texter]
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel