Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en väg mot större stad

sneglar ut med näsan uppstudsigt mot rutan det är regn och vatten sköljer över vägarna
kikar uppåt mot de fyrkantigt konstiga husfasaderna med sina gula kvadratiska ögon som stirrar tillbaka
det blir som cirklar av rosa och röda bollar i vindrutan
musik från höga talare sjunger vackerhet och karossen fylls av vemodigt liv




Fri vers av GaiaKaja
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja