Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära...



Så nära du är
med alla dina
sinnen,



omslutes av
din beröring.



Samma drömmar
genomkorsar
våra världar...









Fri vers av Idun 1
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-07-13 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1