Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA STEN

 

 

Jag är tillbaks i världen

Springer runt den i cirklar

Fylld av brus och siluetter

Med feber och matjord i fickan

Så jag sover naken idag med

Borrar in drömmar i mitt sinne

Låter jag framtiden vara i chock

När jag hanterar världen med vansinne

 

Det går runt i en synvilla

Det är en ungmös bröst

Grovkornigt som 1972

Flykten nära ögonlocket

Fingrar meditativa pianoklanger

Manar skuggornas profet

Till skeva framställningar

Det är en värld i hemlighet

 

Föder upp en ny tanke

Den går igenom trots och tonårsångest

Landar i pension och nostalgi

Jag tar ett andetag ytterligare

Fäller ihop min själ

Den gör ändå ingen nytta

Formulerar mina avvägda ord

"Katarina vakna, vi har några berg att flytta"

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-15 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna