Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en person jag nyss prata i telefon med.... Vill även tacka maja som hjälpte mig med några rader! =D


Hur skulle du kunna förlåta mitt svek?

Hur skulle du kunna förlåta mitt svek?
I drömmen sitter du tätt intill mig
du är allt jag ser, allt jag bryr mig om,
omvärlden klarnar sakta fram
den mörka sjön som speglar sin omgivning
Rosen i din hand är mitt försök
att få dig o känna som förr igen.
Bakom oss skymtas krig och förödelse
men det gör ingenting kära du,
vi lever på varandra och dagarna flyger
en vecka, en månad, har ett år redan gått?
din famn är mitt paradis jag länge sökt
kärleken till dig håller mig vid liv,
vi går hand i hand i evigheternas land
vår blickar kommer aldrig brytas,
omvärlden är lugn o vacker igen
jag tror du har förlåtit mig.




Fri vers av Haugen
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 13:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vilket underbart slut..."omvärlden är lugn o vacker igen
jag tror du har förlåtit mig."
2008-07-16

  Michaela Dutius
Skönt- att vara förlåten!!! Vackert beskrivet
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen