Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att vara eller inte vara...


Jag ska ta livet av mig

Jag hör hela tiden från människor som säger:

-Du har tur som é ensam,
du får rå om dej själv,
du har ledigt med pengar,
tills du skal till Hel!

-Just det! Min pojke!
Ingen kvinna som kväver,
ger mjölken sitt smolket,
eller intriger hon väver!

Men sen får man höra vad som händer:

-Oh, de e mysigt,
ska dit hem o kramas,
min tjej hon e mysig,
sover utan pyjamas!

-Och vill hon, då vill jag,
det kan jag säga,
och kärlek é knulla,
hennes fitta ska prejas!

-Och kanske jag provar,
henn's bakersta hål,
jag tog ju så med mej,
glid medel o tvål!

-Knulla o knulla,
ja knulla lite till,
ja förhuden rulla,
o satsen så spill!

Jag tänkte på mej och tankar ja haft,
vad är då kärlek om knulla é allt?
Så jag tog en tanke om dessa mänskor,
att om detta är kärlek, é det bättre jag hänger...

Jag kastar mitt rep,
jag knyter en snara,
nu ska vise,
så ska jag bara...








Fri vers av Henrik Svensson
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 15:15



Bookmark and Share


  Angeldust
Nattsvart ...det enda jag kommer på när jag läser det här.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson