Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunbränd dröm...

Du är lika solbränd och vacker som Ronja Rövardötter,
fast det vågar jag inte säga,
för det kanske betyder för mycket,
och känslan är kanske oviktig för dej,
men inte för mej,
kanske inte förrän du tittar mej i ögonen och finner,
att om du inte svarar,
jag försvinner,
och kanske du vill veta vad jag vill,
jag kan inte stå still,
med dej i närheten,
mitt i smeten,
utan att vara den där sexatleten,
utan just bara och endast vara den där tanige industriarbetaren,
som bara vill ha dej...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-07-15 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson