Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste finna en ny mening med ditt liv

Jag vet att du vet
för jag har sagt det
flera gånger om
senast stående på min yttertrappa
i gryningstimman
eller var det kanske innan
när jag sa att det är så
att det är sant
att jag ändras när horisonten ersätts av snömoln
men nu ser du
en blond brud med solbrynt hy
bararmad
och du ser ut som om du blivit örfilad

Jag är en undflyende tjej
med oknäckt näsa
och intensiva ögon
snar till snabb bevakande tystnad
som gör det lättare för mig att gå ut genom dörren
försvinna
och du förlåter mig
varje gång

Varför låter du det hända
när du vet
att passionen gör rent hus
och jag kan aldrig stanna




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 18:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja varför gör man det man gör..när känslorna tar vid och man bara vill att det ska bli sådär som man önskar.
En text som fängslar och håller kvar.
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
"en blond brud med solbrynt hy"

Läckert!
Mycket tilltalande!

Och vem ändras inte om horisonten genomgår en sådan metamorfos...?
Mycket intressant uttryckt det där med snömolnen.

Bättre fly än illa fäkta...
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira