Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt Hopp

Vägen är lång

inte krokig, inte rak
lite mitt emellan

vinden ljummen....
smeker kind och hår

i dina ögon lyser det
ett litet hopp

tänker tyst och stilla

på allt som gjort dig illa

vill åter se dig le

In i det innersta rummet

finns mycket smärta

vill nå ditt hjärta..

vill hjälpa dig att minnas

alltid finnas...

vara den .....

som varsamt lockar
fram nya skratt

finnas där när ditt hjärta
gråter

hjälpa dig se meningen
med livet åter

Finns vid din sida

ser dig lida....

men vet att snart är
det slut

Du kan andas ut....

Andas in det friska

och styrkan vänder
åter











Fri vers av Margithe VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 21:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så svårt att stå bredvid någon som lider...men att hoppet finns i blicken ger hopp om framtiden...
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP