Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograf Lena Krantz


Gränden som aldrig riktigt var

 

Sten för sten

uppför stig

grund att begrunda

 

Gränd

ruingränd

återvändsgränd

(Jo jag visste att det skulle bli så redan innan) 

 

Sten för sten

nerför berg

vittring att bevittna

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-16 19:38



Bookmark and Share


  korpfjäder
Lite som en livsresa det här. Återvändsgränden. Och sedan nerstigning igen. Gillar!
2008-07-17

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2008-07-17

  Hannadraken
Den här texten sjunger sig. Den har du verkligen fått till.
2008-07-16

  Quasimodo
Skön och fin dikt även om lite sorgsen och så med en härlig bild som pricken över i:et !!!!!!!
2008-07-16

  Il poeta della luna
Gillar - älskar - flytet och ordvalen
inom de tre styckena!
Rad ett väcker intresse,
rad två bygger upp
och rad tre expolderar!
Tack!
Duktigt!

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP