Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celibatets carte blanche

 

Café Chambre séparés

celebre charmör Carl Crusenstierna

chockerade chica Carmensita

charlatanens collage celebrerade

celibatets carte blanche




Fri vers av Madde69
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69