Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skära lök och gråta före sovdags

Herr massivt aktiv
höjer sin importerade pågående blick
och förvandlas till killen med karaktär
med en halvtimmes försening
och ler lagom vackert
åt brösten som kikar fram formellt
så han med laglig rätt missar
skära neuroser
avfyrade från blå-grå-gröna ögon

Den plötsliga huvudvärken kommer
förhatligt
ty kärleken är världens största gnagare
som hotar ens livsstil
med att stjäla förståndet

Så du framkallar små märkliga tankar
som jag hackar till atomer
för att andas in skärvorna av den dröm
som jag valde bort




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira