Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då elden falnar och tuppen gal

Han reste sig så den gamle,

och bjöd mig så farväl,

men tittade med ögat,

på tornets veka själ,

och fick det så att rämna,

och mot jorden falla ihjäl...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 426 gånger
Publicerad 2008-07-16 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson