Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något säkert bara jag själv förstår.... Men vad gör det?


Smatter

Tretton grader sommar
mörka moln droppar
i en lovad värme
som försvann




Möt mig i morgonrock
i kvällens timma

Mitt paraply skyddar båda




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-16 22:17



Bookmark and Share


  aol
härligt vackert riktigt hör smattret mot paraplyet
2008-07-24

  thyra
Ja, var tog sommaren vägen... nog måste den väl komma tillbaka innan din morgonrock blir våt :) Jag hör regndropparna mot paraplyets spända tyg. Fint!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen