Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

Jag tycker om dig
varje morgon
dag
och natt


ser dig le


Men så fort jag tänker på dig
blir jag arg

Saknar dig bredvid mig
men är glad att vara själv

Min ensamma ensamhet
i rofylldhet
i fullständig tystnad
där även en flugas fjärt skulle störa




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-16 22:57



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen så kan det ju vara
2008-07-24

  Michaela Dutius
Så väl beskrivet- vårt hjärtas tvehågsenhet
2008-07-19

  * Ammi *
ja så känns det ibland
bra beskrivet!!
2008-07-17

  fågel grå
Bra tycker jag.
2008-07-17

  friheten
Början gillas mkt!!
2008-07-16

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin vändning på slutet, som lockar fram leendet när man läser.
2008-07-16

  tripto nin
perfekt slut
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen