Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän..mina tårar


Mitt hjärta slår ett slag hårdare i din närhet

Min värld står stilla utan den.

Mina sinnen söker din värme

och mina öron smekningen av din röst

Mina ögon fylls med tårar utav din skönhet






Fri vers av romani_rose
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-17 00:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönhet kan få mig att gråta.
Känner igen mig.
2008-07-17

  friheten
Jättfin skriven!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose