Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg mej, hur bekräftar en diktator, sin diktatur?


Ad(idia)min


Angående en admin på ett debattforum
(eller ad-idi-amin)

Fråga
Har Herr Skoller blivit herr Führer?
Har herr Skoller, blivit en diktator
På sin egen lilla sida

(de är ett forum, som betalas av staten
men med självsvåldiga styrande)
(uppenbarligen)

Skollers svar var:
OM du inte ber om ursäkt
Så kommer jag att stänga av dej
Och alla andra, som ifrågasätter mitt sätt
Att styra denna debattsida.
(en uppenbar underförståddhet, säg inte att jag slåss
för då slår jag dej)
(säg inte att jag är diktatorisk, för då stänger jag av dej)

Skoller bekäftar på det sättet
Sitt eget diktaturstyrande…
Kanske utan att begripa det själv
Så Skoller, ”Hitler, Mussolini, eller Idi Amin”
De finns alla, i miniatyr
I den egenmäktiga uppenbarelse
Till patetisk liten människa…
…. Som du tyvärr är….




Fri vers av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 02:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min hustru har träffat Idi Amin.
Han var mycket vänlig och sympatisk.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO