Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuskrättvisa...


Bluffdomare


Bluffdomare
Mygel snutar
Fejkade rättegångar
Annika Österberg i fängelse
För medhjälp till ett mord
Hon aldrig begick
Hon fanns bara i bilen

Och man kan idag inte se
”tillräcklig ånger” sa dom
senaste nådeansökan
En parodi på rättvisa
Är vad man ser i USA
Dagligdags

Vad är det för demokrati
När inte rättvisan fungerar
Och när man vet om det
Men struntar i, att de inte fungerar




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO