Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expersonal


Va han hette
Spelar mindre roll
Men han började som ”smehalva” i byns smedja
Och egentligen så var inte behovet så stort
Men han kallades därför, ”ex-personal”

Expersonal, träffade en kvinna
Mer än 20 år äldre
En frånskild, sådan kallad ”ribgårdsgerda”
Och därför kallades han ”älskarn”
Av vissa

Än idag, 50 år senare
Så kallas han expersonal
Eller älskarn
Beroende på vilken…
Som talar om honom, fast han numer
Är glad pensionär…




Fri vers av LassO
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-07-21 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO