Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn


Han kallades ”dyngepettersarvidsjohn”

Och

Hur man kan få ett sånt kärleksfullt smeknamn

Kan man undra

Jag försökte utreda saken men ingen verkade veta

Men alla smeknamn är inte förkorningar

Inte om man heter John, tydigen…




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-07-21 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO