Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda rummet


Röda rummet idag
Är golfklubben
Där sitter de väl bemedlade
Och försöker vara kulturella

Deras underklass är de som sköter banan
Man klappar dem på huvet
Liksom servitriserna på stjärten
Och tror sej vara, ledare av samhället

Ibland tar nån sej en ”frikväll” med en av dessa
S k singlar, som varje kontor verkar ha, i överflöd
Och de andra täcker upp
Allt de kan… men i grund och bottennn

Så är de inte annorlunda än träpatronerna
(träpatrasket) på Knaust en gång i tiden
De såg sej också som överlägsna
Alla andra, och tyckte sej få göra
Vad de ville





Fri vers av LassO
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO