Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesförvirrande



Ser du rösten från naturen

Ja och man hör färgerna

Kan du också smaka doften

Och lukta hur mjukt det är

Känna smaken i mina fingertoppar




Fri vers av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 01:00



Bookmark and Share


  RogerIvan
När man kommer så nära naturen att man är i den så...
Kan det kännas såhär;)
2008-07-23

  Lyckohäxan Enediel
Hehe precis så är det i min värld! Snyggt fångat :) Hur kunde du veta?
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO