Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumdum


Vaddå dum, kallar du mej dum

Påstår du att jag slåss för att jag är dum

Om du inte tar tillbaks det ska jag slå dej

Så förbannat…




Fri vers av LassO
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO