Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Party tårar under parasoll

Så plötsligt
lite lägligt
som på beställning
faller dina snabba stulna tårar
och jag avskyr dem varje gång

Falskheten glänser
skimrar i dina ögon
och får dina ord
låta som påhittade
lättgängliga som vem som helst kan uttala

Toppen av den dramatik
som du står på
är vägen
rakt ner
och jag hoppas att du störtar
snart

Ta det inte så personligt
vilket du inte heller kan
för de historier
och falska skatter som gömmer sig i dina lögner
lämnar ingen plats för något
riktigt eget
för dig

Men välkommen
till en ny dag
ändå
säger jag
istället för god morgon
för jag är inte säker på
vem du är
idag




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira