Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andan faller på gör jag som jag vill

Då släpper jag låss mina känslor
utan krav så gör jag då som
jag själv vill och har lust till

Min man tycker jag gör alldeles rätt
att göra så för han tycker att
jag behöver få släppa loss och
vara som jag vill

Jag kan få lust till det konstigaste
saker jag kan nästan bli som
ett barn sätter mig ofta på en
gunga då känner jag mig fri
att göra som jag vill

Mina barn tycker det är pinsamt
men vad gör det jag tycker det
är bara roligt att få göra det man känner
för ibland

Barnet finns inom mig fast jag
är vuxen och det tänker jag
forsätta att vara och göra
det jag har lust till utan krav
det är att våga tycker jag




Fri vers av Ann-christin
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-17 11:31



Bookmark and Share


    Sexologen
så känner jag också i ibland din vän leif.bra text
2008-07-19

  Michaela Dutius
ja att vara lite barn är att vara riktigt vuxen
2008-07-18

  friheten
Bra, det kan man behöva ibalnd, man får vara glad att man kan vara branet även när man är vuxen, inte alla som kan det.
2008-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Helt riktigt!
Precis så upplever jag det.
2008-07-17

  Quasimodo
Starkt och fint för detta och för den frihet man kan skapa sig !!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin