Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldruschen är över

Gatorna står tomma i spökstaden
Det enda som man kan höra är vinden som viner
tillsammans med dammet
Annars finns det här ute inte en endaste levande själ
Men då ska man inte förglömma att en gång i tiden
så gjorde det, det
För det var folk överallt
När guldet glimmade gällde det att gräva i gruvorna uti bara fan
för om man sen hittade någonting
fick man ta det kallt
Och det eftersom människorna tycker att guld är ballt
Någonting som man kan döda för
Men allt det här är nu passé
för guldruschen är över

Ken Cassel
17/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel