Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet ligger där och väntar på att få öppnas


Brevet ligger där innanför dörren när jag kommer hem och väntar på att jag ska öppna det
Det är förseglat med en blöt kyss och lite parfym
Adresserat ifrån en som helst vill vara anonym
Undrar vem det kan vara ifrån
Det kan ju bara vara ifrån min älskade tänker jag
Min underbara kvinna
Bara hon skulle kunna komma på att försöka lura mig
Bara för att det inte är hennes handstil ska hon inte tro att jag är något fån
Låtsas att jag får ett anonymt brev ifrån en annan tjej
så därför tänker jag inte öppna det här brevet
förens hon kommer hem igen
Älsklingen

Brevet ligger där och väntar på att få öppnas
Ifrån någon hemlig …………….

Ken Cassel
17/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel