Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en simpel man

En i mängden
Inte större än medellängden
Men det ska det bli ändring på nu

Ett två tre

Jag är en cowboy
En riddare på häst
En riktig karl
En som tar vad han vill ha
Om du kommer i vägen är det vi två som far
över land och rike
Och ibland när vi fösar våra kreatur framåt händer det ibland att vi hamnar rätt ner i ett dike
där vi älskar med varann

Jag är bara en simpel man ……..

Ken Cassel
17/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel