Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien återupprepar sig

Dom goda tiderna är slut
Den sjuka jorden skriker att nu behöver den hjälp
Nu är det akut
Och om vi människor inte vill ge jorden någon respons kommer den bara
att skaka av oss
då det är vår tur att få lida som jorden har fått göra
Vår himla kropp
Därefter får vi nog räkna med att verkligen börja att slåss emot dom verkliga naturkatastroferna
Inte dom fjuttiga som vi har idag
För dom som vi har blivit utsatta för än så länge är bara små potatis emot vad som kan komma skall
Men som vanligt så behöver vi inte oroa oss så mycket eftersom historien återupprepar sig …………………………….?!

Ken Cassel
17/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel