Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är uppe i himmelen

Solen för min egen del
Vilken jävla grej den är
Vilken power
Vilken makt
Och här ner är jag svag för den värme som den ger
Varje gång som den lyser
ler jag med
Jag vet inte varför
Det är bara så
Det är som Gud och solen är densamma
Tillsammans vi tre gå

Gud är uppe i himmelen ……

Ken Cassel
17/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel