Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på repeat

Jag kan dina varje ord.
Jag vet hur varenda en av dina meningar tar slut.
Som en bruten skiva.
En sång som aldrig dör ut.

Och jag är trött på den här melodin.
Den här låten som brukade vara min favorit.

Jag brukade tro på dig.
Jag gav aldrig upp hoppet om en förändring.
Men inte längre, inte längre älskling, nej.

Striden är över.
Någonstans på vägen gick vi sönder.

Och du försöker inte ens fixa,
Det är precis samma ord jag får fortfarande lyssna,
På.

Samma tröttsamma sång jag får höra gång efter gång.

Och att sakna hopp.
Om en bättre version av oss.

Det är på grund av dig, allt det här.
Du gav så kallade oss, aldrig en chans.
Ditt fel, det här.





Fri vers av Chica
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 00:00



Bookmark and Share


  Nadee
Jag känner igen mig, TOTALT!
Samma sak varje gång, samma ord, samma slut, allt... hela tiden..
tills det en dag verkligen går sönder, av exakt ingenting..
2009-04-05

    enna
Jag vet inte, men dispositionen av texten får mig att vilja nynna. Den kanske inte funkar som sångtext men jag upplever melodi i texten.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica