Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig inte på alltför stort allvar

Så jag vet att du nu brinner av avund.
Men det är lugnt baby, många kan bli som du, dum.

Du är feg som få, och för att inte riskera att bli lämnad väljer du att alltid gå.
Det är lugnt lilla du, jag vet.
Att du under ytan av det allt, är egentligen ett litet barn, och så vek.
För allt som kommer i din väg, tar du den lätta vägen ut.
Du tror att allt ska lösa sig och bara få et plötsligt slut.
Hela du, gullet, är tyvärr tabu.
Men det är lugnt, allt jag vet vet ju egentligen också du.

Så vi kan välja att köra ditt spel.
Då du felar och skyller allt på mig .
Det kanske är ditt sätt, vem vet men hey,
That's life och kanske beror det på din size.
Du tror att du är så stor men baby i alla aspekt är du petite.
Det gäller även utrustningen, ehm förlåt för kommentaren men det är sanningen.
Min åsikt, du borde ju komma till insikt.
Att du inte är all that, a matter of fact.
I för många aspekt you lack.
Balls and everything that comes with it.
Idieeeet, you're loosing it.

Du är ingen man, tyvärr.
Men det är lugnt baby, vi kan köra ditt spel och låtsas.

Så jag vet att du nu brinner av ilska.
Men ta det lugnt, hey det förblir vår hemlighet och din anonymitet.
Den består, ingen behöver veta, allt jag tycker tycker jag i tystnad.
Du är ändå inte nog man för att ta mina åsikter och lyssna.

Pusspuss på dig, din lilla nothing!
Såååå otroooligt fucking töööntig.
But hey, don't you worry!
Just be sorry.

Soo fucking looveeely.






Fri vers av Chica
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 19:19



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Förbannat bra skrivet!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica