Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig -07.


Livet i gråskala.

Likt en sten som faller
nedför bergsväggen
faller du
som käglorna faller
som höstlöven faller
så som berlinmuren föll

som om berlinmuren fallit
på dig
som om dina nervtrådar
klippts av
för att lätta på smärtan

mäter du saknaden av kärlek
med litervis av
alkohol
och för en hundring
säljer du den sista värdigheten
för tio minuters närhet och en käftsmäll

din far
din mor
din syster och din bror
vet mer än du tror

men ingen bryr sig längre om
att det du kallar hem
är kartongen under västerbron.




Fri vers av LuckyLisp
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuckyLisp