Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni -07. Ligger under kategorin tvång.


Morgon Strul.

Klockan är åtta
och jag kliver upp för att räkna piller
inte en för lite
inte ett för mycket

en och två, tre och fyra
mitt huvud börjar yra
Vänta nu igen
vart var jag?

(Börjar om igen)

en, två, tre
herregud
har taket alltid varit såhär sné?

EN, TVÅ, TRE OCH FYRA

Sluta väsnas så jävla mycket!
Jag försöker faktiskt
styraupp mitt liv
Så kanske jag orkar betala månadens hyra.

Disken står på hög
den verkar ha ökat markant sedan i går

kokar kaffe och letar en mugg
men varenda jävla kaffekopp har
en fläck eller flera
spår av mögel i kanten
låter kaffet bli kallt

Vet att någonstans under röran
finns en diskborste
en damsugare
ringa anticimex

det måste vara termiter
alla jävla möbler har rasat samman
eller är det bara i mitt huvud som är i mitt huvud, min upplevelse av min sida av visionen
hallucinationen

Det stora svarta hålet som ser så
mysigt inbjudande ut
skvallrar om evig frid
ut
tar ett sista steg ut

iensamhetenärvigaranteratensamma, va.
och saknar aldrig någon annan, va.
Aldrig mer något
känslomässigtputtinuttigtdravelhitochdit
va.
Aldrig mer något
åsåsötduärsötasteälsklingssötnosen
nejduärdundersötastminsötasteälskadesötnosälskling

Okej jag kanske är sötast, va
men baby, lär dig leva med det, va
eller låt mig gå nu
tack
va

En, två, tre, fyra och fem
det sista pillret är räknat
och så fort dom har börjat
värka
så lovar jag att fylla diskmaskinen
ringa anticimex
och bryta upp alla promiskuösa
tillfälliga
tilfredsställare

Aldrig ett piller för lite
Aldrig ett piller för mycket

För att inte förlora omdömet
nej
förlora lägenhetskontraktet
nej
säga upp vänskapen
med bekantskapskretsen
nej

Gå miste om tjejkvällar
med rödvinsfylla och skitsnack
ja tack

Ge mig lite action
lite knark, lite sprit, va.




Fri vers av LuckyLisp
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 21:08



Bookmark and Share


  mayhem and order
Oh baby-me like!
Det här var igenkänningsfaktor hög OCH jävligt bra. Gillar ditt inte hela tiden timmande och det kommer liksom när det vill och upprepningarna yes pleas. Mums gott och bra
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

LuckyLisp