Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni -07. Vet inte om det är jag som är retarded, men dikterna gör sig bättre med kursiverad betoning och shit.


Känn min känsla.

Ångest, vadå?

När du styr stegen mot
pinsamma hyllan
med stora solglasögon som
täcker halva ansiktet
tar upp den största flaskan med
laxer medel, skyndar till kassan,
sjuttiofyra och femtio tack
femtioöre åter, tack
välkommen tillbaka, tack.

Rekommenderas inte mer än
en veckas behandling i taget
well screw that
det har aldrig varit stilfullt att vara
vacker
genomskinligt skör
sådär sagolik
som skriker av kärlek och berör
ring, bara ett samtal

plocka upp luren
slå numret,
allt som behöver sägas är
hej allt är för mycket,
högt över huvudet och jag drunknar
kom och hämta mig, älska mig
hjälp mig jag
sjunker, slår i

botten upp, dränk sorgen
alkohol har aldrig passat
så pass bra
som det så passande gjorde
precis nu

Förvirrad själ, fumlandes i mörkret
pass
Vem är jag?
Korrekt och 500 poängsfrågan i
Världens mest misslyckade förlorare lyder

jag dig, slutar du att hata
mig?, bekräfta mig
älska mig
Jag hatar dig
så kom,

med mig
i en pornografisk
erotiksperfektion,
älskling
jag gör vad som helst baby

jag är din hora,
alltid en underordnad misslyckad

människa
hämnden är ljuv
våldsamt sex överallt

och ingenstans

du är min revanch
älskade
Vem är känslokall nu?




Fri vers av LuckyLisp
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuckyLisp