Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 juli 08. Försöker forcera fram poesi, för det känns ju som att jag borde. Det blev bara skit.


Är du ledsen än?

jag har fått höra att
jag är som du
beter mig som
dig
ser ut som
dig
precis som dig.

snubblar
travar
hoppar hinder
faller
slår i knäna
skrapar armbågen

det gör ont
men jag biter ihop
så jävla ont

du säger ingenting
ser inte åt mitt håll
inte förrens du är säker på att
jag rest mig upp igen.

Faller
reser mig upp
faller
reser mig upp

men du ser inte ens åt mitt håll
och sorligt nog älskar jag
dig

Jag är inte många nederlag ifrån att bli
precis som du
en självcentrerad bitterfitta.

Är du någonsin ledsen för
allt vad du
ställt till
med?




Fri vers av LuckyLisp
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuckyLisp