Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April -07. Bara ordlek.


Kvinnliga (o)behag.

En trasig själ
är sorgligt
men en regning sommardag
i
ett
svenssonliv
är visst ännu
sorgligare
utan den
största
bilen
största
kuken
största
grillen
häftigaste
tändvätskan
svettigaste bringan
är ni ingenting
så varför
skulle du
lyssna
och varför skulle du
tro mig
den här
gången
när jag skriker
att
min
bott
faktiskt är
nådd,
jag borde vara glad
för om jag var man
skulle jag faktiskt
ha
den största
kuken.




Fri vers av LuckyLisp
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-07-17 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuckyLisp