Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra mil ifrån

 

 Hudlös

ordlös

förklarar jag dig

 

min

kärlek

 

läste du mina läppar

mina ögon

mitt hjärtas innersta

 

hur

det

slog

 

 

sant är

jag behöver dig

 

jag tror

jag vet

 

att jag älskar...

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 13:54



Bookmark and Share


  aol
känns nära så fint skaldat
2008-12-09

  Margithe VIP
Fantastiskt bra skrivet så varm och innerlig
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Hot stuff...

Känns och bränns.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter