Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Space. Space. Space. (från dig och från det gamla livet)


horfittakukjävlaskitjagtrorjagdörlite
ochnuärjagsåjävlaförbannadattjag
villslåihjäldetdärjävlafanskapetsåatt
hanfattaratthanbordetagitlivetavsig
självfrånförstajävlabörjan

space. space. space.

(du har gjort mig för illa för att det någonsin kommer att bli bra igen.)

jagförtjänarlitejävlarespektmedtanke
påalltjaggjortfördigochallskitjagtagit
fråndigförattjagälskadedigjagundrar
omdunågonsinälskademignuiefterhand
kännsdetjävligtavlägset

space. space. space.

(jag har bestämt mig för att sluta gråta så jag slutade men det gör ont när allting brister)

ajajajajajajajajajajajajajajajaj

space. space. space

(från dig och från det gamla livet)




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-07-18 16:19



Bookmark and Share


  poiulkjh
bra!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg