Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min skatt...


Ett liv

Det är mitt liv
jag tar det
i min hand,


kramar varsamt
och lägger
tillbaka det
i ett hjärta
av kärlek...




Fri vers av Idun 1
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-07-13 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1