Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kiss i din mun

 

vackrast av dem alla

men när du ville

dricka mitt kiss

 

sprack fulheten fram

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 18:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det är väl klart, att det kan vara en kärleksbetygelse, att dricka någons kiss - men jag skulle nog också backa några steg och svalna om någon föreslog att jag skulle kissa i deras mun. Kanske inte för att jag tycker det är äckligt eller egentligen fult - men för att det är avtändande för mig. Och känns omöjligt. Jag skulle säkert reagera med en sorts avsky - och tycka att jag själv borde kunna stå över att känna så... men. ja. Gillar din text och att det får vara sant, att det inte alltid är så lätt att vara fördomsfri.
2008-07-20

    Nattviol
intressant titel.. såväl som text
jag förstår hur du tänker
och hur du menar..
(tänder inte på kiss jag heller!!)
*ler*

men jag håller med
Shininkagemusha -
låter som taskig
kommunikation
och ett övertramp
pga det..

; )
2008-07-20

  Carl Thomas
Jag frågar folk ständigt om dom vill kissa i min ficka... kanske lite dumt. En dag kommer nån säkert att göra det :-)
2008-07-18

  Shininkagemusha
Det hade varit fulare om han/hon hade velat att du drack deras kiss. Tycker jag, men jag kanske är en märklig ffigur.

Med det vill jag ha sagt att jag själv inte tycker folk är fula så länge det är sk. "consenting adults" och ingen gör sig illa på riktigt. Jag läser en fördömelse här som jag absolut skulle förstå om det var tvång inblandat men det ser jag inte i texten. Nu blir jag mest lite ledsen över en människa som inte kunde kommunicera sina önskningar på ett vettigt sätt utan klev över andras gräns på ett klumpigt och patetiskt sätt.

Så läser jag det.
2008-07-18

  Trädflickan
Eller var det en kärleksförklaring?
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP