Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa för mig

Kände vindslagen
eller kanske drömde
om ett ansikte tillhörande dig
så dansa för mig
min ängel
gör dig synlig snart
nu när augustivindarna får mig att le
Är du på riktigt
så möts våra själar
och vi hittar nyckeln till evigheten




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-19 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira