Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan samma känsla som en orgasm


Kände mig lite smått uppblåst och konstig för det liksom bubblade inom mig
Ungefär som när man känner sig skitnödig och går på muggen
Men när man sätter sig ner på toan märker man att man ändå inte kan skita
Så när jag till slut får till en riktig braksmällare en god jäkla illaluktande prutt är det som ett ok lättar ifrån mina axlar
(min mage)
Vilken lättnad
Vilken befrielse
Att få lätta på trycket när det krisar och är bråttom är nästan samma känsla som att få en orgasm
En helt otroligt skön känsla
Det är vad jag tycker i alla fall

Ken Cassel
19/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 19:15



Bookmark and Share


    Melona
Asgarvar...
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel