Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet mellan tokerier och genialiteter





frammanade desperata depressioner

och

sjävpåtvingade mytomaniska verligheter

kan få vilket hjärta som helst




att blöda




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 01:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det värsta med mina depressioner är att andra manat fram dem. Inte jag själv.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson