Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken gör det möjligt



Nämn din favoritdag och jag stoppar tiden

Samlar ihop den i en liten glaskula
Som jag sedan lägger på ditt nattduksbord

Peka på en stjärna och jag hämtar ner den

Lägger den i en glaskub
Som jag hänger i taket ovanför din säng

Visa mig ett berg och jag gräver fram den vackraste diamant åt dig

Knyter ett silkessnöre runt den
Som jag hänger runt din hals

Blicka mot ett hav och jag samlar ihop det åt dig

Häller det i ett glasrör
Som jag hänger på din vägg

Men vad du än gör så glöm inte vad sann rikedom är

Vad du förvarar inom dig
Vackrare än allt annat

Kärlekens saga




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-07-20 02:34



Bookmark and Share


  am
Jag tycker du skriver intressant,
jag gillar speciellt dessa rader
"
Peka på en stjärna och jag hämtar ner den

Lägger den i en glaskub
Som jag hänger i taket ovanför din säng"
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg