Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Min söndag
med slaghål
på romantiken
som åkte på stryk
av verkligheten

Men läs
dina memoarer
och minns
det som står där

Jag påstår inte
att du ljuger
ber dig bara berätta
det som jag redan vet

Du förstörde några av mina dagar
rubbade min tro på känslor
för stunden

och det betydde inte ett skit
att knäppa den där kärleken
som bara råkade inkludera mitt hjärta

nu har jag berättat allt
nästan
och vänder mig åt ditt håll
för att pränta in ditt ansikte
ditt namn vet jag redan





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 07:10



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Dina texter är välskrivna och starka och sätter ord på liknande känslor som jag har; inte nödvändigtvis kul med nyttigt.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira