Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så även för dig ?

Står här
och väntar
på regnet
som kommer att sjunga in augusti

Ve mig
ett inbillat memento mori
dessa ord
mina egna
är rimligtvis så nära livet
som jag kan komma




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-20 09:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"You´re as close as you´ll ever be" (Boomtown Rats)

Tråkigt om augusti regnar bort.
Ändå kan jag inte annat än betrakta augusti som ett höstpreludium.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira