Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

 

större var den

du

kunde inte

fånga

greppa

ana

förstå

 

förminska ville du

 

som

du krympte

i

din

enfald

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-20 18:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människans behov av kontroll som baserar sig på fruktan.
Det är därför man vill krympa ned andra människor. Få dem ned på sin egen nivå.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter