Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

När du

äntligen kom

vaknade

fågelssång i dina spår

vindar vände

moln skingrades

solen

bugade och

bjöd

efterlängtad värme

men

när du går

skaver sår

i

tomheten

som

landar

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-20 18:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt vackert beskrivet.
Första raderna doftar vår.
2008-07-24

  Margithe VIP
Varm och innerlig, mycket bra text
2008-07-24

  Kalle.O
Mycket vacker!!
2008-07-22

  Leif Furstedt
Allt och inget, vackert beskrivet.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter