Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inte mera

Din kostym
din maskeraddräkt
det vackra yttre
för den som inte vågar

men
...när ridån dras ner
när ditt inre blottas
då du är naken
och när "jaget" kommer fram

är det fyllt med annat
som arrogans
egoism
eller olika negativa sidor

Då ska du veta
att din kostym
ditt yttre
inte är lika vackert längre
det suddas ut
och glöms bort




finns inte mera....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-20 21:02



Bookmark and Share


  aol
just det det vackra blir fult bravo
2008-07-24

  coffe
ett rent konstverk..c
2008-07-21

  ¤Anne¤
endast en somträffat på en sådan här männinska vet hur det känns då man genomskådar denne. denna är snyggt skrivet
2008-07-20

  Jonas Carlsson
En alltid lika återkommande men ack så sann tanke. Där det yttre än en gång får känna sig överbevisat utav det inre. Ingen människa är i sitt sanna jag, som när man är ensam, naken och blottad. Bra skrivet.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen